Reeds meer dan 25 jaar bieden wij kwaliteitsvolle voedingssupplement en aanvullende diervoeder voor landbouwdieren aan. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om hoog kwaliteitsvolle producten te maken aangepast aan de behoeften van vandaag. Dankzij professioneel personeel en onze eigen productie-eenheid staan we garant voor topkwaliteit. Sinds 5 jaar maken we producten voor de hobbydieren, zoals honden, katten, paarden, konijnen, vogels, …

Productie:

Onze productiefaciliteit stelt ons in staat om zowel poeder-producten als vloeistoffen aan te bieden. We zijn uitgerust om in kleine verpakkingen te kunnen afvullen; potjes van 50 gr tot emmers van 15 kg en zakgoed van 25 kg maar ook vloeistoffen van 30 ml-5000 ml. De automatisatie zorgt voor een goede opvolging in het productieproces.

Hobbymarkt:

In 2012 zetten wij onze eerste stappen in de wereld van de hobbydieren en competitiedieren. Gebruik makend van onze jarenlange kennis opgedaan in de landbouw en industrie. Hier hebben wij de intensie om onze kennis met iedereen te delen die daar gebruik wenst van te maken om zijn eigen private label producten op de markt te zetten. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om hoog kwaliteitsvolle producten te maken aangepast aan de behoeften van vandaag.

Private Label Feedsupplements:

Private label supplements verschaft een antwoord op nieuwe uitdagingen in verband met gezondheid, milieu en prestatievermogens bij hobby en competitie dieren. De strengere wetgeving en de hoge eisen die aan kwaliteit worden gesteld hebben de consument bewust gemaakt over het belang van gezonde en natuurlijke producten. Alle grondstoffen zijn van de beste kwaliteit, aangepast aan de nieuwe wetgeving. Momenteel zijn we actief in meer dan 36 landen. Dit maakt dat we ook de gepaste begeleiding kunnen geven aan elk type van klant. Ontdek hoe we samen met u een meerwaarde aan uw bedrijf kunnen geven door het aanwenden van kwaliteitsvolle private label producten.

Feed Chain Alliance:

Dit garandeerd een vertrouwbaar product dat voldoen aan hoge eisen. 

Voor meer info hierover kan u terecht op de website van ovocom

 

Free Joomla! template by L.THEME